Nieuws

Karel van Goor bij ALLsportsradio LIVE!

Woensdagmiddag schuift snowboardcrosser Karel van Goor aan bij Robert Denneman in ALLsportsradio LIVE! Na Nederlands kampioen te zijn geworden in 2015 is het nu tijd voor zijn volgende doel: wereldkampioen worden in 2019 en natuurlijk deelname aan Beijing 2022!

Lees verder

Floris Molenaar 'in the mix'

Tophockeyer Floris Molenaar gaat vrijdag weer helemaal los! Hij is elke laatste vrijdag van de maand te horen met zijn techno beats in de Sportmix op ALLsportsradio! De verdediger van Schaerweijde staat ook buiten het veld z'n mannetje met de lekkerste technohouse!

Lees verder

Anne van Dam boekt tweede zege!

Golfster Anne van Dam won afgelopen weekend de Estrella Damm Ladies Open! Dit betekende voor haar haar tweede toernooizege in de Ladies European Tour Golf! We spraken met Anne over haar prestaties.

Lees verder

Winnen met ERIMA!

Elke maand kan je bij ALLsportsradio een mooi ERIMA Nederland prijzenpakket winnen! Het enige wat je hoeft de doen is het goede antwoord geven op de prijsvraag! De vraag van september is als volgt: Keepers spelen vaak met nummer 1, maar welk nummer draagt Tess Wester eigenlijk?

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in 'De Radiofabriek'?

We zijn op zoek naar nieuwe collega's! ALLsportsradio is één van de drie radiostations die samen onze 'De Radiofabriek' vormen! Wil jij voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van onze programma's...?

Lees verder

Van zomer naar wintersport!

Afgelopen weekend heeft Anne Tauber haar seizoensafsluiter in Polen gewonnen en dat betekent dat het off season is en dat Anne haar mountainbike weer mag opbergen en haar schaatsen weer uit het vet mag halen, Anne Tauber is namelijk ook marathonschaatser! We belden met Anne Tauber!

Lees verder

Terugblikken op het Eredivisie weekend!

Het voetbalweekend zit er helaas weer op. Natuurlijk stond de Topper tussen PSV en Ajax dit weekend centraal, maar naast deze topper gebeurde er nog veel meer in de Eredivisie dit weekend! We blikten terug op het voetbalweekend met Aad de Mos vanuit De Efteling!

Lees verder

Met de andere benenwagen!

Afgelopen weekend werd er weer van Amsterdam naar Zaandam gelopen! Tijdens de 34e editie van de Dam Tot Damloop kwam Europcar met een bijzonder initiatief! We spraken er vooraf over met Wietske Aaftink van Europcar!

Lees verder